Naša povijest

DN Namještaj osnovan je 1999. godine. Proizvodi tvrtke DN sastoje se od kombinacija uvezenih i porculanskih komponenti kako bi se osiguralo da ostanemo na čelu tehnologije po konkurentnim cijenama.

Naša tvornica

DN je bila specijalizirana za proizvodnju namještaja na otvorenom poput stolova i stolica za piknik, vrtnih stolova i stolica, dječjih stolova i stolica, itd. Svi proizvodi 100% proizvedeni u DN, od istraživanja tržišta, izrade ideja, dorade dizajna, faze alata do proizvodnje konačnih proizvoda. Više od 90% prodaje dolazi iz prekomorskih tržišta, kao što su Japan, Europa, SAD, Bliski Istok, Južna Afrika, Južna Amerika, Indija i tako dalje.

DN se uvijek fokusira na kvalitetu, a njegova je kvaliteta međunarodno priznata. DN je posvećen kontinuiranoj proizvodnji i poboljšanju kvalitete kako bi udovoljio zahtjevima kupaca u pogledu dizajna, kvalitete i cijene. DN se također pridržava strogih direktiva o nabavi za osiguranje standarda u područjima radnih uvjeta, sigurnosti i zaštite zdravlja.

Naš proizvod

Naši proizvodi uključuju sljedeće:

1.Na otvorenom stolu i stolicama
2.Sklopivi stol i stolice
3.Kids stol i stolice
4.Picnic stol i stolice
5.Storage kutija
6.Parasol baza
7.Pallet

Primjena proizvoda

Većina naših proizvoda može se koristiti unutarnji i vanjski. Ako idete na kampiranje ili izlet, naš stol i stolice mogu biti najbolji izbor. Lagano, lako sklopivo i može se staviti u prtljažnik automobila. Ako proizvod koristite kod kuće, savršen je za mali stan kako biste uštedjeli prostor.

Naš certifikat

未命名_副本_副本

Uvijek osjećamo da je sav uspjeh naše tvrtke izravno povezan s kvalitetom proizvoda koje nudimo. Oni udovoljavaju najvišim zahtjevima kvalitete kako je utvrđeno u ISO9001: 2008 Standardu, BSCI smjernicama i našem strogom sustavu kontrole kvalitete.

ISO 2020 中文.jpgISO- DN.jpg

11(001).jpg

Proizvodna oprema

Imamo tri glavne tehnologije:

-plastična injekcija

-blo w oblikovanje

ubrizgavanje zraka

Ukupni stroj je oko 80kom.

Osim toga, imamo i vlastiti QC laboratorij, a mi ćemo obaviti testiranje prije nego što proizvode izbacimo na tržište.

Proizvodno tržište

Naše glavno tržište je prekomorsko tržište. Postotak svakog područja iznosi oko:
Azija: 35%
Europa: 35%
Australija: 10%
Afrika: 10%
Ostalo: 10%

Zašto birati nas

Mi radimo strastveno. Vaš uspjeh je naš uspjeh. Želimo da vaše poslovanje napreduje i napreduje i naš cilj je da vam pomognemo da svoj posao prebacite na višu razinu. vrlo je važno da je cjelokupni dizajn pravilno koncipiran i predstavljen profesionalno kako bi najbolje predstavio za vas.

Naša osnovna svrha je da vam pomognemo u postizanju ciljeva koje ste postavili za svoju organizaciju, tako da će i dalje poticati vašu misiju. Kako se vaše potrebe razvijaju, rado ćemo vam pomoći u procjeni tih potreba i pružiti vam usluge za postizanje tih ciljeva.

Već više od 19 godina uronjeni smo u područje dizajna i razvoja proizvoda. U posljednjih nekoliko godina stvorili smo više od 100 proizvoda i stalno učimo i razvijamo svoje vještine. Tehnologija se mijenja. Naš je posao, ostati na vrhu, želimo podijeliti svoj talent i strast prema onome što radimo sa svijetom.