Tablica za djecu za djecu

- Apr 09, 2018-

Stol za djecu za djecu

Djeca bi trebala biti gospodari okoliša. Međutim, u mnogim dječjim vrtićima postoji fenomen da mala djeca ne vide materijale, ili postoji mnogo nastavničkih djela, malo dječjih djela, mnoge ukrase, manje obrazovanje, više samostalnosti, manje veze i mnoge rezultate. Manje, više materijala, manje slojeva, više statičkih, manje dinamičnih i drugih problema. Mnogi učitelji često stvaraju nove izazove za okoliš, brinu se o tome kako ukrasiti okoliš, brinuti se o maloj djeci koja se ne brinu ili ne vole i osjećaju se loše u promjeni i uspostavi dobrog okruženja ...

Mala klasa ističe pravi kontekst

Trodimenzionalni zidni okoliš - pokušavamo organski uklopiti zidne ukrase sa zemljom, stolovima i stolicama kako bismo živahnu igru učinili igrom. Na primjer, u sesnoj Caterpillarovoj tematskoj igri učitelj kombinira zidne interaktivne igre s vijcima, kopčama i sl., Te terenskim sportskim igrama, koristi stol za bušenje i penjanje, koristi stolice za balansiranje drveta, koristi gume za vježbanje skokovima, a zatim odabere plodove. Vraćajući se u udobnu kolibu, formirana je sveobuhvatna trodimenzionalna zona sportskih igara koja integrira velike mišiće, male pokrete mišića i kognitivne sposobnosti. Djeca se zabavljaju, a mnogi obrazovni ciljevi prirodno prodiru.

Srednja klasa ističe operativno iskustvo

Životna iskustva srednjoškolske djece postepeno se obogaćuju, vole postavljati pitanja, a željeli su doživjeti stvari kroz radno iskustvo kako bi stekli intuitivno iskustvo. Za konkretnu sliku srednje klase razmišljanja, spoznaja ovisi o interakciji i percepciji sa stvarnim materijalima, a obrazovne aktivnosti mogu istaknuti iskustvo.

Oko problema linije istraživanja, uz podršku nastavnika, djeca mogu aktivno komunicirati s velikom količinom materijala za aktivnost.

Velika klasa ističe suradnju i upit

Djeca u velikim razredima vole surađivati i voljne istražiti. Nastavnici mogu podupirati planiranje djece, regionalno zapošljavanje, kontinuirano promatranje i snimanje oko problemske mreže, te postići aktivno, kontinuirano i zajedničko ponašanje u skladu s djetetovom znatiželjom i potrebom za istragom. Učitelji mogu istaknuti kooperativni obrazovni upit. Na primjer, u temi lišća, stvorili smo istraživanje o "kako očuvati svježe lišće". Zid je istraživački zapis male djece. Ispod kutu je eksperimentalno polje. Mladi dijete bilježi eksperimentalni proces i eksperimentalne rezultate i razvrstava zaključke.

Nastavnici trebaju obratiti pažnju na smjernice i suradnju u okruženju igara, te pokušati kombinirati teme učionice i interese djece kako bi razvile razrednu igračku sobu za suradnju. Na primjer, Kikiev studio čini Kikija kao protagonist igraonice; malena kućica za obradu drveta glavni je položaj igre dječaka; kreativna soba podružnice privlači mnoge kreativne i kreativne djece da ostanu; dječja igraonica, djeca Koriste se eksplorativnim kreativnim igrama pomoću cijevi različitih duljina, debljina i tvrdih i mekih cijevi kako bismo osjetili kvalitetu i uporabu različitih cijevi. 1.jpg