Dječji stol visoke kvalitete

- Apr 12, 2018-

Dječji stol visoke kvalitete

Hangzhou, 16. ožujka 2018. - U godini 315, Hangzhou Hutong Science & Technology Co., Ltd. dobila je titulu "Nacionalnog lider kvalitete u industriji učenja tablice" koju je dodijelila Kina Quality Inspection Association u 2018. Od svog uvođenja , usredotočuje se na kvalitetu i dobar je proizvod koji može podnijeti test potrošača.

Kvaliteta i usluga: Zaštita dječjeg osjećaja odgovornosti i misije

Kvaliteta odražava sveobuhvatnu snagu tvrtke i odražava temeljnu konkurentnost tvrtki i industrije. Kvaliteta proizvoda temeljna je društvena odgovornost koju tvrtka treba obavljati. Kvaliteta usluge je produžetak kvalitete proizvoda. Osiguravanje integriteta kvalitete proizvoda i usluga ključ je za sigurnost proizvodnje i povjerenje potrošača, a također je i važno jamstvo razvoja poduzeća.

Vrhunski stolovi i stolice za studije · Izabirebavam medicinske sestre

Tijekom 2008. godine medicinske sestre su preuzele vodeću ulogu u pokretanju stolova i stolaca za zdravstveno proučavanje zdravstvenih studija u Kini, jednostavnim za podizanje, nagib i funkciju. Ergonomska koncepcija dizajna bila je savršeno integrirana na stolove i stolice kako bi se riješio problem da se visina djeteta stalno mijenja dok su njihove visine bile konstantne. kontradikcija. U proteklih deset godina proizvodi su kontinuirano optimizirani i inovirani, a broj patenata koji su podnijeli zahtjev za odobrenje dosegao je 69; više je nagrađen "Kina (dječji proizvodi) lider brand", "Kina (učenje tablice) inovativni brand", "kvaliteta nacionalnih studija tablice industrije vodećih tvrtki," high-tech poduzeća "i" 2017 Zhejiang Province namještaj industrije kvalitetu i standarde pozornost nagrada četiri zvjezdice "i mnogim drugim počasnim naslovima.

Industrija školske stolice vodi industriju 10 godina. Medicinske sestre pokrivaju više od 300 gradova širom zemlje i 1200 + trgovina.

Danas stolovi i stolice za zdravstvenu zaštitu dječje sestre otvaraju više od 1200 specijaliziranih trgovina u više od 300 gradova širom zemlje, a ukupni broj trgovina i profitabilnost vode u industriju. Godine 2018. Tongtong je čvrsto uspostavio svako dijete školske dobi s originalnom namjerom i poslom postavljanja stol i stolca. Cilj mu je biti najbolja svjetska stolica za studiranje i stolica, pridržavati se međunarodnih standarda kvalitete i provoditi stroge zahtjeve za kvalitetom iz opskrbe. Odabir poslovanja, prihvaćanje sirovina, inspekcija proizvodnog procesa, poboljšanje usluga nakon prodaje i kompletan sustav upravljanja kvalitetom kako bi se osigurala kvaliteta proizvoda.

Voditelj kvalitete, kvalitetna briga o djeci

Dobra kvaliteta baca dobar brand. Ovaj put dijete sestrinice osvojilo je titulu "Nacionalnog voditelja u kvaliteti industrije tablice učenja". To nije samo čast Shendian, već i odgovornost tehnologije dječje skrbi za društvo. To je i Kina Quality Inspection Association i velika većina potrošača povjerenje i podršku za njegu djece tehnologije. Tvrtka će i dalje povećati ulaganja u istraživanje i razvoj i ulaganja u inovacije, stvoriti sigurnije, zelenije, zdravije studijske stolove i stolice, tako da svako školsko doba ima skup zdravih stolova i stolica, to je naša želja, to je naš misija.

6.jpg