Namještaj za slobodno vrijeme

- Apr 06, 2018-

Namještaj za slobodno vrijeme

Vanjski rekreacijski namještaj i potrošni materijal tipično su izvozno orijentirane industrije u gradu. Linhai je najveća klaster industrija slobodnog vremena na otvorenom u Kini. Proizvodi se prodaju u više od 120 zemalja i regija, od kojih se više od 90% izvozi u razvijene zemlje kao što su Europa i Sjedinjene Države.

Nedavno je novinar naučio iz intervjua da, iako je gradski otvoreni namještaj za odmor i potrošni materijal još uvijek uglavnom orijentiran izvozu, uz uspon domaće kulture slobodnog vremena, razvoj turističkih djelatnosti kao što su noćenje i doručak i seoska kuća, vanjski namještaj i potrošni materijal u slobodno vrijeme građana. Sa sve više važnijih funkcija, gradski vanjski orijentirani vanjski namještaj i oprema za slobodno vrijeme postupno su stekli poslovne prilike u "tortu" na domaćem tržištu.

Uživanje u slobodnom životu na otvorenom postalo je sve urbaniji stil života. Nekretnine razvijatelji su istaknuli urbane arhitekture ili terase i vrtove u posljednjih nekoliko godina, što je također pridonijelo ogromnoj potražnji za vanjskim namještajem. U obnovi novih domova, mnogi građani će također dodati neke rekreacijske elemente za balkon, organizirati cvjetne police na balkonu, staviti na stol za čaj, staviti stolicu za ljuljanje.

"U posljednje dvije do tri godine, domaće tržište je naraslo brže, a proizvodi poput košara i stolaca od ratanata mogu se postaviti na balkone. Gospodin Zhu, šef Luhai umjetnosti i obrtništva prodaje, Linhai City, uveo je: "U dvorište vinove lonac Također vrlo popularan, ova potrošačka skupina je korisnik ruralne kuće s dvorištem ili dvorištem u kući. Također pružamo prilagođene usluge na temelju veličine dvorišta. " 4.jpg